Test av drikkesekker

Puma

Plass til mp3-spiller, men upraktisk feste rundt livet.

Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Kan også brukes som vanlig sekk.

+ Enkel å tømme og fylle på.

+ Lekker ikke om du lar slangen være åpen mens du løper.

- Festet til selve drikketuten er ikke så godt designet. Slangen dras gjennom en liten åpning på festet foran brystet. Drar du slangen opp for å drikke, må du dra den ned igjen for hver gang, ellers kommer slangen i ansiktet.

- Festet rundt livet er litt for stramt.

- Hopper litt under løping.

drikkesekk

drikkesekk Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Størrelse: Ikke oppgitt

Laget for: Løping

Design: Tøff, helsvart sekk. Den er laget av et lett stoff og ser mer ut som en vanlig sekk enn en drikkesekk, kanskje noe smalere. Egner seg til løping.

Plass: Sekken har en hovedlomme for drikkebeholderen. Inni denne er det en sidelomme med plass til matpakke, energibar, lommebok, mobil og nøkler. Ulempen er at alt dette blir dinglende rundt i samme lomme. Det er ingen egne lommer til mobil og nøkler, noe som finnes på flere av de andre sekkene. Den har en liten lomme på fremre rem der du kan ha en mp3-spiller. Selve drikkebeholderen kan tas ut, og da kan sekken brukes som en vanlig sekk.

Komfort: Selve sekken er veldig lett. Den har feste både rundt livet og ovenfor brystet. Remmene kan også strammes. Sekken er unisex, så det kan være greit å sjekke om den sitter godt rundt brystet.

Drikkefunksjon: For å drikke drar du tuppen av tuten opp, og du trenger ikke åpne og lukke mens du løper. Du bare biter ned på tuten for å få drikke. Den lekker ikke hvis du lar den være åpen mens du løper, og er enkel å tømme og fylle på.

Spesifikasjoner

Produsent Puma
Pris 600

Konklusjon

Enktelte irriterende detaljer ødelegger for denne ellers gode og store sekken.

Gå til neste produkt i testen

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning