Test av drikkesekker

Puma

Plass til mp3-spiller, men upraktisk feste rundt livet.

Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio
Sist oppdatert
drikkesekk
drikkesekk Foto: Produktfoto: Svein-Erik Tøraasen/Blueline Studio

Størrelse: Ikke oppgitt

Laget for: Løping

Design: Tøff, helsvart sekk. Den er laget av et lett stoff og ser mer ut som en vanlig sekk enn en drikkesekk, kanskje noe smalere. Egner seg til løping.

Plass: Sekken har en hovedlomme for drikkebeholderen. Inni denne er det en sidelomme med plass til matpakke, energibar, lommebok, mobil og nøkler. Ulempen er at alt dette blir dinglende rundt i samme lomme. Det er ingen egne lommer til mobil og nøkler, noe som finnes på flere av de andre sekkene. Den har en liten lomme på fremre rem der du kan ha en mp3-spiller. Selve drikkebeholderen kan tas ut, og da kan sekken brukes som en vanlig sekk.

Komfort: Selve sekken er veldig lett. Den har feste både rundt livet og ovenfor brystet. Remmene kan også strammes. Sekken er unisex, så det kan være greit å sjekke om den sitter godt rundt brystet.

Drikkefunksjon: For å drikke drar du tuppen av tuten opp, og du trenger ikke åpne og lukke mens du løper. Du bare biter ned på tuten for å få drikke. Den lekker ikke hvis du lar den være åpen mens du løper, og er enkel å tømme og fylle på.

Denne saken ble første gang publisert 27/03 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også