Tentipi

Zirkon 7 lett

Beste lettvekter!

Foto: Foto: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert
  • Strandco AS
  • Antall personer oppgitt: 6-8
  • Antall personer, vår anbefaling: 4-5
  • Vekt: 5,7 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, fast topphatt, plugger, myggnett i dør, topp og ventiler, rep. set, målesnor og pakkpose med komp. reimer

Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

Spesifikasjoner

Produsent Tentipi
Pris 8300

Konklusjon

Meget lett og vindstabil. Noe kluss med topphatten, men enkelt og raskt oppsett. Godt med plugg- og bardunfester, alle med gode justeringsmuligheter. Smart festeanordning for bardunene når de ikke er i bruk. Meget bra innvendig justering av topphatt. Egen åpning for røykrør fra ovn, god ventil med glidelås. Ventilen kan være vanskelig å bruke ved ujevn bakke/dårlig oppsett. Meget bra pakkpose, bra utvalg av tilleggsutstyr tilgjengelig.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning