Techtrail Alterra

Billigst

Oppleves solid, og har det du trenger av klokkefunksjoner.

Foto: Foto: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert

Spesifikasjoner

Produsent Techtrail
Pris 1690

Konklusjon

Alterra er nok en av de klokkene i denne testen som ligner mest på en "vanlig" klokke - om det er et moment for noen. På lik linje med Altis har også Alterra godt med funksjoner rettet mot ulike målinger av høyde og luftrykk - f.eks. ulike differansemålinger og vertikal fart. Innholdsrik logg for høydemåler og loggføring for de siste 24 timer på barometeret - grafisk visning av både høyde/baro.

Den har kompass, termometer, ulike alarmer (høydealarm) og egen innstilling for ski. Litt "lav oppløsning" på tallene, men stort sett leselige tall. Enkelte tegn/symbol er veldig små.

Det er mulig å få mye informasjon på displayet uten at det virker rotete. God bruksanvisning på engelsk/svensk, men du vil nok også på denne bruke litt tid på å lære deg de ulike funksjonene og skjermvalgene.

Grei reim, gode knapper og sitter greit på hånden. Kompasset virker noe rotete/vanskelig å lese tegnene, savner også noen flere/bedre funksjoner på kompasset. Oppleves solid, ellers det du trenger av klokkefunksjoner.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning