Kort sagt:

+ Svært stabil

+ Super demping som ikke går utover responsen

+ God løpsfølelse


God og smidig mengdetreningsko. Litt "mye sko", men de kjennes virkelig solide ut, kanskje særlig god for den som trenger ekstra stabilitet. Slitesterk allroundsko som fungerer godt til både rolige og litt raskere treningsturer. 

Les hele saken

Løpsfølelse: 5

Smidighet i skoen, respons fra underlaget, hvordan skoene er å løpe med

En sko du definitivt kan trave langt i. Gir følelse av spenst og god respons i frasparket. Årets modell er lettere enn fjorårets. Mye demping og stabilitet tar ikke bort løpfølelsen. Droppen i skoen gjør at den er lett att løpe med også på fremfoten.

Stabilitet : 6

Støtte fra skoen, særlig i hælpartiet.

Trygg sko med relativt tykt materiale. Fast rundt hælpartiet. Veldig stabil. Sitter godt rundt hælen og har mye såle også på innsiden av forfoten.

Komfort: 5

Hvordan skoene sitter på foten, rundt hæl, tåboksen, overdelen/pløsen

Fint lite å utsette; fast og samtidig myk rundt foten. Myke og komfortable sko, litt lav tåboks. Generelt lav rundt hele åpningen, bred passform.

Demping: 6

Hvorvidt skoene bidrar til ekstra demping mot underlaget.

Meget godt og mykt dempet, veldig god støtte under mellomfoten og i hælen. Selv om dempingen er myk, gir skoen veldig god respons. Dempingen går ikke utover løpsfølelsen.

Spesifikasjoner

Produsent Saucony
Pris 1 700,00
Vekt (g) 258 g (39) / 322 g (45)
Materiale
Tykkelse på sålen: hæl- tå (i mm) 30 - 22 mm
Drop (i mm) 8
Forhandlere Løplabbet, Sport 1, Stadion, Oslo Sportslager, MX Bergen, flere frittstående butikker
Se alle spesifikasjoner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!