Helsport

Finnmark 6–8

Stabil og praktisk.

Foto: Foto: John Arne Tungen

Publisert Oppdatert
  • Helsport
  • Antall personer oppgitt: 6-8
  • Antall personer, vår anbefaling: 4-5
  • Vekt: 7.6 kg
  • Standardutstyr: Stang, duk, innertelt (ikke tatt med i veiing), fast topphatt, fast bunnduk, plugger, myggnett i dør, topp og ventiler, rep. set, tørkestativ og pakkpose med komp. reimer

Slik leser du karaktergrunnlaget

Oppsett: Er lavvoen enkel å reise og rive; er topphatten enkel å montere, er det enkelt å reise lavvoen alene?

I bruk: Er det lufteventiler, og hvordan fungerer disse? Hvordan er topphatten festet, er den funksjonell og enkel å justere? Er lavvoen stabil i vind, er den vanntett? Er pakkposen praktisk? Andre praktiske løsninger, tilgjengelig tilleggsutstyr. Muligheter for oppgradering.

Konstruksjon: Generell kvalitet, vekt, sømmer, fester, bardunfester (lave og høye), kvalitet på glidelås, beskyttelse (vindklaff) av glidelås, størrelse på "inngangsdør", har lavvoen stormmatter.

Standardutstyr: Må du kjøpe ekstra deler for at du skal få en funksjonell lavvo?

Spesifikasjoner

Produsent Helsport
Pris 8999

Konklusjon

Bunnduken har mulighet for stor åpning for bålfyring. Rødt pluggfeste ved dør. Godt med plugg- og bardunfester, alle med gode justeringsmuligheter. Innvendig justering av topphatt, fungerer bra. Én stor hovedåpning og en enklere åpning på baksiden, begge med myggnett. For spinkle glidelåser på begge åpningene, skal ifølge Helsport utbedres. To gode ventiler med snørelukking. Romslig pakkpose, bra med tilleggsutstyr tilgjengelig.

Vår karakter

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning