Julegaver:

Elg til jul?

Julemarkedet flommer nærmest over av gaveartikler basert på selveste skogens konge.

Publisert Oppdatert
ELGSTOPP: Hva med en vinkrok a la elg?

ELGSTOPP: Hva med en vinkrok a la elg?

SMIJERN: Elg med eldhun i los - ganske dekorativt?

SMIJERN: Elg med eldhun i los - ganske dekorativt?

Det kan se ut som det er elgår i år. Elg er "in", og "alle" lager ting av og med elg - og mange ønsker seg en elg til jul. Fritidsredaksjonen i Vi Menn har foretatt et kjapt utvalg av hva man e(l)gentlig kan velge mellom, og funnet litt av hvert, for å si det mildt! Se bildene - og forhåpentlig blir du inspirert, underholdt - kanksje begge deler.

Tøft eller harry?

Kanskje en helt konge gave-idè til elgjegeren, og/eller andre elg-elskere?

Noen kjøper og bruker slikt på ramme alvor, andre kjøper det som artig staffasje, kanskje nettopp på "ramma", - hjemme eller på hytta.

Om det er morsomt, tøft, teit, harry, kult eller ukult får den enkelte avgjøre - Uansett; kuer brukes sjelden som representant for arten, det er "gutta", altså elgoksene, som råder grunnen også når det gjelder elg-effekter:

Elg i alle fasonger!

Kaffekopper, T-skjorter, grytekluter, gryteunderlag, spisebrikker, pepper(elg)børser, bamser, skinklær- , -luer, og hansker, tennbrikketer, kjøkken- og badehåndklær, servietter, drammeglass, ølglass, cognacglass, kunstglass, capser, nøkkleringer, fingerbøl, kladdebøker, slipsnåler, øredobber, kniv med slire, trefigurer, tegninger og bilder, boxershorts, smijernsdingser, som velkommen-skilt med eller uten bjelle, diverse treskrud, og masse mer kan lages av eller med elg.

For den sultne nevner i "fetaost" laget av elg(ku)melk. Den tørste kan jo ta seg en støyt elg-snaps; produsert i Sverige åpenbart med det tyske markedet for øyet, og tilgjengelig på velassorterte taxfree-butikker.

Mange barn liker elger - hvorfor ikke overraske dem med en kose-elg; det finnes et stort utvalg å velge mellom. Norges Jeger- og Fiskerforbund(NJFF) kaller sin versjon "min første elg"!

Glemte vi dopapir?

Det kan (selvsagt) fås med elgmotiv..

Mens vi snakker om papir: en elg-gave er ikke komplett uten julepapir med elger på, og ditto til/fra-kort. Det finnes flere å velge mellom, kanskje i ditt nærmeste julegavehandlehus!

ELG-OST: Ikke en helt vanlig fetaost. Denne er laget i Nord-Sverige, på Moose Garden, av elg(ku)melk.

ELG-OST: Ikke en helt vanlig fetaost. Denne er laget i Nord-Sverige, på Moose Garden, av elg(ku)melk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning