Kort sagt:

+ Mange muligheter

+ God reim med forlengelse

+ Gode triatlonfunksjoner


- Litt kort batteritid

910 XT er ingen nyhet, men så absolutt et bunnsolid produkt som fortsatt er av de beste treningscomputerne du kan bruke om du trener variert og seriøst.

Er en utpreget treningscomputer og de fleste vil nok ønske å ha en annen klokke til daglig bruk.

Litt kort batterilevetid, og den mangler en del funksjoner og tilpasningsmuligheter sammenlignet med de nyeste modellene på markedet. Etter vår mening er Forerunner likevel fortsatt et av de beste valgene for deg som skal bruke pulsklokka både på armen og på sykkelstyret.

Les hele saken

Oppsett og tilpasninger: 4

Krever noe tid før alt sitter i fingrene, men gir mange muligheter og er en fleksibel plattform. Du kan gjøre noen endringer på oppsettet slik at klokken tilpasses det du ønsker av opplysninger ut fra ulike idretter/aktiviteter – først og fremst løping, sykling og svømming.

Skjerm, knapper og utforming: 5

Ser litt massiv ut, men oppleves lett og sitter godt på hånden under treningen. Stor, god skjerm som også fungerer godt på sykkelstyret. Solid og behagelig reim som fungerer godt under alle forhold. Smart med en forlengelsesreim som gjør det enkelt å ha klokka utenpå treningsklær eller våtdrakt. Gode knapper som er enkle i bruk – også med hansker.

Funksjoner og brukervennlighet: 4

Dette er en avansert treningscomputer med mange funksjoner og undermenyer. Alt er ikke like intuitivt og enkelt som på de modellene som er mest brukervennlige, men etter noe bruk så sitter også denne i fingrene. Spesielt gode funksjoner rettet mot løp, sykkel og svømming, men fungerer selvsagt til de fleste idretter. Registrerer blant annet data på antall svømmetak og lengder i forbindelse med svømmetrening. God nettressurs (Garmin Connect) hvor du kan overføre treningsdata og analysere disse. Kan konfigureres slik at du får vibrasjonsvarsling på for eksempel oppsatte delmål underveis. Gir deg i det store og hele det du trenger av informasjon under og etter trening.

Spesifikasjoner

Produsent Garmin Norge AS
Pris 3 899,00
Vekt
Betjening Knapper.
GPS Integrert i klokken.
Utstyr Inkludert: Klokke, kadensmåler, pulsbelte, USB ANT Stick, lader, utvidelsesstropp til reim, reim/fester for hurtig skifte mellom arm/sykkelstyre
Batteri - type og levetid Opptil 20 timer.
Spesielle funksjoner Vanntett til 50 meter
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Solid valg fortsatt

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!