Kort sagt:

+ Flytter ikke på seg

+ Fint snitt

+


- Lange seler

- Rumpa blir limt fast

-

Kvalitetsbukse, og testens eneste kompresjonsbukse. Kunne med fordel vært freshere i farge og design, og litt mindre kompakt. 

Les hele saken

Passform: 5

Hvordan buksa sitter. Sjekkes også etter vask.

Buksa sitter tett og fint, buksa har kompresjon, men selene er noe tette og brede. Kan også føles for lange. Strikken i låret kunne med fordel vært bredere, og ikke fullt så stram. Buksa flytter ikke på seg under bruk. Fint snitt!

Komfort: 4

Om buksa er behagelig å ha på, før trening, underveis og mot slutten av lengre treningsøkter.

Sitter godt der den skal og kjennes behagelig, men er en anelse stram i strikkene på lårene. Selene kjennes litt tette og "tunge" ut.

Kvalitet på puta: 3

Om puta kjennes riktig mht. størrelse, plassering og passform.

Puta har god passform, er riktig plassert og sitter godt på plass uten noe bevegelse under syklingen. Stoffet utenpå buksen gjør at man kan få følelsen av å være limt fast til setet.

Utseende: 5

Kommer i kjent 2XU-stil. Buksa ser bra ut, men kunne med fordel hatt et noe mer feminint utseende. Buksa ser veldig maskulin ut.

Spesifikasjoner

Produsent 2XU
Pris 2 299,00
Materiale

Konklusjon

Stoffet i rumpa gjorde at man fikk følelsen av å være limt fast til setet. Selene sitter godt, men kan føles litt for tykke. Buksa flytter ikke på seg under syklingen.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!