Kort sagt:

- Sitter for løst

- Logoen falmer i vask

- Strikken i livet

-

Fungerer fint til spinning og kortere turer, men testpanelet ville ikke ha brukt den ved lengre sykkelflukter.

Les hele saken

Passform: 3

Hvordan buksa sitter. Sjekkes også etter vask.

Stoffet er veldig løst, strikken i livet er for smal og for stram og feilplassert. Buksa er også noe kortere enn de fleste andre i testen, noe som gjør det viktig at man ikke har stramming rundt låret. Dessverre så er det smal stram strikk her som ikke fungerer så godt.

Komfort: 3

Om buksa er behagelig å ha på, før trening, underveis og mot slutten av lengre treningsøkter.

Sykkelbukser uten seler bør være særlig høye i livet, men denne er for lav med en strikk som strammer i livet. Buksa er så løs at puta flytter på seg under syklingen. Bra med gummikant nederst på bena, men strikken er såpass stram er gummien blir overflødig.

Kvalitet på puta: 3

Om puta kjennes riktig mht. størrelse, plassering og passform.

Puta er OK, fungerer fint til spinning og kortere turer. Men ville ikke benyttet denne puta på de lengste turene på harde seter.

Utseende: 3

Buksa er for løs i stoffet og dette gjør at den ikke ser så bra ut. Northwave-bokstavene som er trykt på låret falmer etter bare noen få ganger i vask. Og det ser klumpete ut med de altfor stramme, smale strikkene.

Spesifikasjoner

Produsent Northwave
Pris 799,00
Materiale

Konklusjon

Enkel sykkelbukse med litt for dårlig passform. For mye bevegelse i buksa under sykling, men puta er OK.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!