Kort sagt:

+ Fin lengde

+ Passe stram

+ Tight og fin uten å klemme

+ Høyt liv

+


- Litt for stor pute

- Savner farger

Denne buksa har heller ikke seler, men sitter godt. I forhold til Trimtex Pro, er beina litt lengre, så den føles varmere og klammere på kroppen.

Les hele saken

Passform: 5

Hvordan buksa sitter. Sjekkes også etter vask.

Buksa sitter tett og fint, livet er veldig høyt og holder seg perfekt på plass. Utformingen av livet er slik at det ikke strammer noe sted, buksa sklir ikke ned, og den føles behagelig å ha på. I forhold til Pro-utgaven er avslutningen ved låret litt mindre bra, stoffet de har valgt her ligger dobbelt, som gjør at den føles noe tettere og varmere. Buksen sitter likevel godt på plass uten noe bevegelse.

Komfort: 5

Om buksa er behagelig å ha på, før trening, underveis og mot slutten av lengre treningsøkter.

Sitter veldig godt på under bruk og blir også sittende godt på kroppen under bruk.

Kvalitet på puta: 5

Om puta kjennes riktig mht. størrelse, plassering og passform.

Veldig tykk og stor pute uten at det ble for mye. Puta har god passform, passe tykkelse, er godt proposjonert og sitter godt på plass uten noe bevegelse under syklingen. Kunne vært plassert litt lenger frem.

Utseende: 5

Stilren design uten for mye prangende logoer. Kunne med fordel hatt flere farger eller detaljer for å gjøre den mer feminin.

Spesifikasjoner

Produsent Trimtex
Pris 999,00
Materiale

Konklusjon

Når ikke helt opp til søster-buksa Trimtex Pro Womens Shorts, men likevel scorer den høyt.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!