Kort sagt:

+ Lengden på buksa

+ God løsning i livet

+ Behagelig pute

+ Høyt liv sikrer en god passform

+ Stoffet er utmerket

+


- Kan sitte litt for stramt

- Litt for stor logo

-

Sykkelbuksa har ikke seler, men den har heldigvis en god løsning i livet som er høyt og sikrer en god passform for en bukse uten seler. Overraskende bra! Stoffet er behagelig og puta er god. Bred og behagelig løsning i lårene. Det eneste negative er at den kan virke litt liten i størrelsen og at logoen er veldig stor.

Les hele saken

Passform: 5

Hvordan buksa sitter. Sjekkes også etter vask.

Sykkelbuksa er uten seler. Den sitter tett og fint, livet er veldig høyt og holder seg godt på plass. Utformingen av livet er slik at det ikke strammer noe sted, buksa sklir ikke ned, og den føles behagelig å ha på. Avslutningen ved låret har en fin bredde, og en stretch som ikke strammer, men heller ikke flytter på seg. Men dersom du ikke liker at sykkelbukser sitter som pølseskinn, bør du styre unna denne.

Komfort: 5

Om buksa er behagelig å ha på, før trening, underveis og mot slutten av lengre treningsøkter.

Behagelig å ha på, god stretch, men kan føles litt for stram. Sørg for å få riktig størrelse da den kan virke litt liten.

Kvalitet på puta: 5

Om puta kjennes riktig mht. størrelse, plassering og passform.

Puta har god passform, passe tykkelse, er godt proposjonert og sitter godt på plass uten noe bevegelse under syklingen. Kunne kanskje vært plassert 2 centimeter lenger frem i buksa, men generelt er den veldig god å sitte på.

Utseende: 6

Meget bra utseende på buksa. Lekkert med den hvite kanten som avsluttes buksa mot lårene. Den ser "pro" ut!

Spesifikasjoner

Produsent Trimtex
Pris 1 099,00
Materiale Body shape og Lycra® Power

Konklusjon

En stram bukse med høyt liv faller i god smak hos testpanelet. Stoffet, lengden, stretchen og puta scorer høyt. En litt for utpreget logo kunne vært mindre. Likevel vinner den testen av sykkelbukser for damer.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!