Tretorn Sarek lav

Tretorn, www.tretorn.se

Pris: kr 800,-

Vekt per par (43): ca. 1880 gram

Effektiv høyde på skaftet: 32 cm

Størrelser: 36-47

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Tretorn
Pris 800

Konklusjon

Overdel i Tretorns dunker- gummiblanding. Ca 5 cm høy justerbar gummikrage øverst på skaftet som justeres med strammebånd som løper fritt i løpegang og låses med en klemspenne i plast. Kragen kan strammes etter behov. Yttersålen er myk i gummien med særpreget mønster.

Grepet på bløtt underlag er bra, og blant de beste på hardt og isete føre. Sålen er avstivet under vristen, men i ulendt terreng merkes det raskt at støtten er begrenset. Passformen er god; støvelen sitter brukbart på foten.

Liten kick-heel som kunne vært mer markert. En av de få støvlene med avrundet hæl, en fordel når du går på hardt underlag, men en ulempe om du får behov for å sette hælene i bakken for å bremse i en unnabakke.

Forseggjort formstøpt innleggssåle med geldemping i hæl, myk celleplast under vristen, og kokosfiber under framfoten. God såle for flatt terreng, men ingen god vandringsstøvel. En av de kaldeste i testen.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!