Muck Woody Sport

Sandefjord skofabrikk, www.sandefjordsko.no

Pris: kr 1299,-

Vekt per par (43): ca. 1820 gram

Effektiv høyde på skaftet: 40,3 cm

Størrelser: 40-48

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Sandefjord skofabrikk
Pris 1299

Konklusjon

Lett og høy neoprenstøvel i 5 mm CR FLEX FOAM. Testens letteste i forhold til skaftehøyden. Øvre del av skaftet er kledd med spandura med Mossy Oak kamomønster. Skaftet er tøyelig og fleksibelt.

Nedre del av støvelen er kledd med gummi. Forsterkninger rundt hæl og over tåpartiet. Ingen stramming øverst på skaftet, men en elastisk krage på ca. 1,5 cm som tetter rundt leggen og gjør utluftingen mindre fleksibel. En enkel 6 mm tykk EVA-såle. Yttersålen har mønsteret «Speed Tracker ».

Grepet på bløtt underlag er godt, men på harde, isete flater er det blant testens dårligste. Blant de varmeste i testen. En god støvel i opp-, nedog sideskrått terreng. Litt stiv og ufølsom.

Gelenk er ikke avstivet, sålen bøyer seg fra hælen og fram, noe som belaster foten ekstra under lange marsjer. Litt rått på sokkene etter lang tids bruk. Savner en kraftigere kickheel når støvelen skal av.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!