Seeland Outthere 18 2000 G

Seeland, www.seelandinternational.com, tlf. 900 44 018

Pris: kr 1299,-

Vekt per par (43): ca. 3040 gram

Effektiv høyde på skaftet: 44,2 cm

Størrelser: 36-48

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Seeland
Pris 1299

Konklusjon

Fôret med Thinsulate Ultra nederst. Sålen er bygd opp som på en fjellsko. Støtabsorberende soner foran og bak i ytter- og innersåler. I fotbuen er det lagt inn glassfiberprofil som stabiliserer gelenken og gir foten støtte.

Innerfôr av forsterket fleece. Yttersåle med kraftig mønster. Anatomisk formstøpt EVA-innleggssåle. Stramming øverst er plassert bak og består av plastspenne og strammebånd.

Ytterdelen er laget i kvalitetsnaturgummi med 72 % gummi. God på foten på myke underlag til tross for stiv konstruksjon. Du skal ikke gå langt før tyngden merkes godt. Det høye skaftet kan gnage i knehasene i motbakke.

Grep på bløtt underlag er godt, middels på hardt og isete underlag, og litt dårligere enn gjennomsnittet. Lesten er romslig, størrelsen normal. Ufølsom i terrenget. Ikke blant de mest egnede for bilkjøring.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!