Harkila Forester 17 3mm H-vent

Seeland, www.seelandinternational.com, tlf. 900 44 018

Pris: kr 1599,-

Vekt per par (43): ca. 2900 gram

Effektiv høyde på skaftet: 43,6 cm

Størrelser: 37-50

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Seeland
Pris 1599

Konklusjon

Stor og solid støvel av vulkanisert naturgummi med 3 mm neopren som isolasjon og innvendig fôr. Blant testens høyeste, tyngste og varmeste. Sålen er bygd opp på samme måte som Harkilas jaktstøvler.

To Ortholiteinnleggssåler i hver støvel; en formstøpt med støtdempende gelputer under tåballer og hæl og en 4 mm tykk justeringssåle som gir isolasjon og støtdemping, men som kan tas ut hvis du vil bruke tykke sokker.

En innstøpt glassfiberbue avstiver gelenken og gjør at foten får støtte, og sålen bøyer seg der foten bøyer seg. Yttersåle i Vibram Harkila Hound Icetrek med godt mønster gir godt veigrep selv i sterk kulde.

Meget stødig støvel. Festet på bløtt underlag er godt, midt på treet på glatt og isete underlag. Ved lange marsjer blir beina møre p.g.a. av tyngden. God kick-heel som gjør det greit å sparke av støvlene.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!