Kort sagt:

+ Fin design

+ God fjernkontroll


- Ordinær lyd

- Begrenset komfort til trening

Vi har tatt med øreklokkene som følger med Iphone 5, siden mange bruker dem til trening. De er helt på snittet, verken mer eller mindre, men gir deg ikke den store lydopplevelsen.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Standardtilbehør til Phone 5. Bedre lyd enn i iPhone 4-varianten, ikke minst er bassen spenstigere.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Mindre lydlekkasje enn i forrige generasjon, men fremdeles i overkant.

Design og komfort: 3

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Ingen mulighet for justering av passform. Hos denne testpersonen har pluggen en tendens til å ramle ut av høyre øre under løping, mens den sitter som støpt i det venstre. Hos andre kan det like gjerne være omvendt.

Spesifikasjoner

Produsent Apple
Pris 199,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Hvorfor ikke prøve noe annet?

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!