Kort sagt:

+ Svært bra lyd

+ To typer øreklokker følger med


- Ikke god nok lydisolasjon

- Upraktisk plassering av fjernkontrollen

- I største og tyngste laget til løpetrening

Disse koster tett oppunder 2000 kroner. Lyden her er svært bra, men ikke på samme toppnivå som Monster Isport Freedom, som koster 200 kroner mer. Vi er også mer imponert over lyden i de mindre modellene Bose, Beats Powerbeats og Monster Isport Intensity.

I tillegg synes vi Soul Combat blir i tyngste laget til løping, og det er tendenser til at vi hører dunking fra løpeskrittene - det burde vi vært foruten til denne prisen.

Les hele saken

Lydkvalitet: 5

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Bredt og fint lydspekter, men kanskje noe mellomtonedominans. Synes ikke lyden er helt på nivå med Monster Isport Freedom, som er den eneste andre modellen i testen i samme prisklasse.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Ikke optimal isolasjon. Hodetelefonene plukker opp skrittlyd, men trafikken høres på riktig nivå.

Design og komfort: 4

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Fjernkontrollen er plassert altfor langt ned på ledningen, som vanskeliggjør betjeningen. Hodetelefonene er store, og de sitter ikke spesielt godt på hodet. Testpanelet enes om at dette er for mye å ha på hodet til en lengre løpetur.

Spesifikasjoner

Produsent Soul Electronics
Pris 1 995,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Bra lyd, men ikke optimale hodetelefoner til trening

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!