Kort sagt:

+ Bra lyd

+ God design med nakkebøyle


- Ufullkommen fjernkontroll

Bra trøkk i lyden og god design. Nakkebøylen er praktisk og utformet på en slik måte at den ikke kjennes i veien, men tvert i mot rydder opp i ledningssurr. Litt dårlig fjernkontroll.

Les hele saken

Lydkvalitet: 5

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

God respons og bra trøkk i lyden. Blant de beste i denne prisklassen.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Helt OK isolasjon der trafikken høres nok hvis du ikke har volumet på 11.

Design og komfort: 5

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Vi ble positivt overrasket over bøylen, som er nyttig også hvis du må ta proppene ut under treningsøkten, siden du kan legge den rundt halsen. Den er også mer behagelig å ha på enn vi hadde trodd, og gjør at du slipper irriterende ledningsheng foran.

Spesifikasjoner

Produsent Sennheiser
Pris 499,00
Type og tilkobling I øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) 18 - 20000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Fin design

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!