Kort sagt:

+ Bra lyd til hiphop


- Dårlig isolasjon

- Vanskelig passform

Vi hadde problrmer med å få disse til å sitte godt. Lyden er ok, men i overkant bassdominert.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Mye bass! Nesten litt for mye faktisk, men det funker fint til hiphop, om det er din treningsmusikk. Ellers fin spredning i lydbildet. Men det er faktisk bedre lyd i de enkle øreproppene Philips 1200.

Lydisolasjon: 3

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Isolerer fint mot trafikk, men ikke mot egne skritt! Hvis du er en hæl-løper kan dette bli ekstra plagsomt, for skrittene forplantes som plagsomme støt i ørene.

Design og komfort: 3

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Helt greie å ha på, men Philips-pluggene uten bøyle (SHQ 1200) sitter faktisk bedre. Hvis det stemmer at ørene vokser så lenge man lever, kan disse bli fine om 20 års tid, for den ene av våre testere, for bøylene er altfor store for denne testerens ører. Det burde vært mulig å justere dem.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 199,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll Ikke inkludert
Volumkontroll Ikke inkludert
Signalfrekvens (Hz) 15-22000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Ikke blant de bedre med bøyle.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!