Kort sagt:

+ Svært bra lyd

+ Behagelige i øret

+ Sitter godt


- Mangler fjernkontroll

Disse får du for 99 kroner på nettet. De er verdt mye, mye mer. Svært bra lyd og god komfort gjør dette til et av de beste produktene i testen til under tusenlappen. 

Vår karakterberegning tar ikke hensyn til pris, men gir likevel en snittsum på 4,8 for disse billigproppene. Oppsiktsvekkende!

Les hele saken

Lydkvalitet: 5

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Overraskelse! Svært god til å være små plugger. OK bass og ganske distinkt lydbilde. Yter, i motsetning til de fleste plugg-konkurrentene, Sivert Høyems stemme rettferdighet.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Isolasjonen er i overkant på høyt volum, så pass på.

Design og komfort: 5

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Både pluggene og ledningen er lette, nesten umerkelige, og forårsaker ikke irritasjon under løpinga. Sitter veldig godt og stabilt i ørene.

Spesifikasjoner

Produsent Philips
Pris 99,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon Ikke inkludert
Fjernkontroll Ikke inkludert
Volumkontroll Ikke inkludert
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Røverkjøp!

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!