Kort sagt:

+ Suveren lyd

+ God lyttekomfort

+ Flat, krøllefri ledning


- Ingen spesielle

Monster Isport Intensity er lillebroren til testvinneren. I likhet med Bose og Beats gir disse deg en lydopplevelse som er et solid hakk opp fra den gemene hopen av konkurrenter. Og de er gode å ha på.

Snittkarakter: 5,4, det samme som Powerbeats.

Les hele saken

Lydkvalitet: 6

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Best lyd av in-ear-modellene, ved siden av Bose og Beats. Fin fyldig bass og distinkt lydbilde - du kommer virkelig inn i musikken.

Lydisolasjon: 5

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Du hører såvidt nok av trafikken. Er volumet veldig høyt, må du passe godt på.

Design og komfort: 5

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Sitter godt. Det krever litt øving å få den "ergomoniske" gummien til å sitte i ørene, men når den først sitter er den komfortabel å ha på.

Spesifikasjoner

Produsent Monster
Pris 998,00
Type og tilkobling Kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll Inkludert
Volumkontroll Inkludert
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Knallyd - og de sitter godt.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!