Kort sagt:

+ Helt overlegent suveren lyd

+ Svært god komfort

+ Prikkfri trådløstilkobling

+ Kul design


- Ingen spesielle

Vi var en smule skeptiske til at såpass store øreklokker skulle være bra å løpe med. Så feil kan man ta!

Monster Isport Freedom har vært med på langtur, og det er bare å bøye seg i løpestøvet. Nesten ikke antydning til svette på grunn av det "nedkjølende" materialet, og de sitter som støpt.

Så allerede før vi har nevnt lyden, skjønner vi at dette er noe for seg selv. Og for en lyd!

- Det er som å bandet i huet. Et ordentlig bra band, vel og merke, gliser tester Ola Henmo etter sitt testløp.

Du har virkelig hodet langt inne i musikken med disse på løpeturen.  Det er nær studiokvalitet på lyttingen. Det eneste vi har å utsette er at det kan ta litt tid å venne seg til fjernkontrollene på høyre øreklokke. Og du skal ikke være altfor sjenert - neongrønngult synes brukbart godt.

Og jo, det er Bluetooth-tilkobling. Og den fungerer prikkfritt, men om du insisterer på å bruke ledning, følger det med det også. 

Les hele saken

Lydkvalitet: 6

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Som å ha bandet i hodet! Et som er dritgode på instrumentene - her får du lyst til på høre opera! Du betaler for det du får -med disse på hodet trener du på en annen måte inne i musikken - kontant og deilig bass, krystallklar diskant og romslig mellomtoneregister; det kryper fram detaljer du aldri hører på mer ordinære hodetelefoner..

Lydisolasjon: 5

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Du hører trafikken, utrolig nok, selv om musikken er inne i hodet. Vind og sus stenges fint ute.

Design og komfort: 6

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Det kan kreve tilvenning å løpe med såpass store hodetelefoner - Monster Freedom kjennes likevel ekstremt lette til å være "rundt øret" og rundt hodet. Materialet gjør at hodetelefonene holder seg godt på plass, det blir heller ikke plagsomt mye svette på øreklokkene, selv etter en langtur.

Spesifikasjoner

Produsent Monster
Pris 2 198,00
Type og tilkobling Hodebøyle, øreklokker - Bluetooth
Mikrofon På øreklokken
Fjernkontroll På høyre øreklokke
Volumkontroll På høyre øreklokke
Signalfrekvens (Hz) Ikke oppgitt
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Soleklar testvinner!

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!