Kort sagt:

+ Svært behagelige

+ God lyd

+ Tvinnefri ledning


- Isolerer i overkant mye mot trafikk

Svært god komfort i disse bøyle-hodetelefonene, som også er velsignet med flettefri ledning.  Lyden når ikke helt opp til toppnivå, men dette er likevel noe av det beste til under 1000 kroner.

Les hele saken

Lydkvalitet: 5

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Krystallklar vokallyd og fin balanse, men kanskje litt for dominerende bass og litt flat diskant. Ikke samme trøkk som de litt dyrere konkurrentene fra Bose, Monster og Beats.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Stenger fint ute dine egne skritt, vær, vind (og høyttalermusikken i treningsstudio), men lar deg såvidt høre trafikken.

Design og komfort: 5

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Vanntett, svetteavstøtende, og med en tvinnefri ledning. Propper i fire størrelser, og justerbare bøyler over ørene gjør at disse øretelefonene bør være bekvemme for de aller fleste. De sitter godt, selv om bøylen kan kreve tilvenning. Velg riktige propper, ellers kan det bli mye dytting inn i ørene.

Spesifikasjoner

Produsent Soul Electronics
Pris 799,00
Type og tilkobling På øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) Ikke oppgitt
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Komfort-vinner

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!