Kort sagt:

+ Lyd i toppklase

+ Superlett fjernkontroll

+ Kul design


- Noe harde i ørene

Om du setter store krav til lyden og liker designen med ørebøyle, kan dette være rette valg for deg. Og så ser de ganske kule ut.

Så Beats by Dr.Dre lever opp til hypen når det gjelder lyd - men de er ikke like behagelige på øret som for eksempel den litt rimeligere modellen fra Bose.

Men de litt harde proppene er også det eneste som står mellom Powerbeats og en sekser på terningen. Snittkarakter: 5,4.

Les hele saken

Lydkvalitet: 6

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Feit og distinkt lyd - blant de beste i denne kategorien.

Lydisolasjon: 5

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Passende isolasjon mot trafikk. Du hører det du trenger av trafikken om ikke volumet er for høyt.

Design og komfort: 5

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Behagelige, med myk bøyle som holder på plass, men ikke presser rundt øret. Proppene kan kjennes litt harde, men ikke plagsomme.

Spesifikasjoner

Produsent BeatsbyDre
Pris 1 195,00
Type og tilkobling I øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) Ikke oppgitt
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Best med ørebøyle

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!