Kort sagt:

+ Helt fin lyd


- Blir fort svett

Kanskje er det været som avgjør om du vil bruke dine Portapro/Iportapro til trening. På kalde høstkvelder kan det være bra med øreklokker som varmer litt. Om sommeren blir du veldig fort varm og svett på ørene.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Det er grei lyd i klassikeren, et jevnt og balansert lydbilde. Men trøkket du får i de beste produktene i denne testen, mangler helt.

Lydisolasjon: 4

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Her hører du det du trenger av trafikk. Isolasjonen mot vind og slikt er ikke optimal, men det er "på øret"-formatet som vanskeliggjør det, siden Portapro ikke lukker seg rundt øret.

Design og komfort: 4

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Det er behagelig å ha Portapro på, men de kan bli stramme og varme når du har løpt litt. Best om høsten/vinteren, når litt varmeisolasjon på ørene er helt greit.

Spesifikasjoner

Produsent Koss
Pris 400,00
Type og tilkobling På øret, kablet
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll Nei
Signalfrekvens (Hz) 15-25000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Bedre til andre formål

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!