Kort sagt:

+ Fin emballasje

+ Ledningsfri


- Ukomfortable å ha i øret

- Proppene sklir ut

- Skuffende lyd til prisen

- Dunking fra skritt høres godt

De ser så lekre ut, men skuffer desto mer. Jaybird Freedom Sprint er trådløse, men du betaler en altfor høy pris for dette, både i penger og ubehag. Både design, komfort og lyd er langt under det vi forventer av hodetelefoner til 1300 kroner.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Lyden er litt innestengt og boksaktig - detaljene kommer ikke godt fram.

Lydisolasjon: 3

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Grei nok isolasjon mot trafikk, men vind høres godt og dunking fra egne skritt trenger gjennom.

Design og komfort: 2

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Til å få hodepine av. Hvert skritt får det til å riste i skallen. Selv ved aktivitet uten støt, er det slitsomt å ha proppene i øret. Så selv om det er fint å løpe uten ledning, er disse proppene for ubehagelige å ha i øret og i tillegg sklir de lett ut, også med tilpasset størrelse.

Spesifikasjoner

Produsent Jaybird
Pris 999,00
Type og tilkobling I øret, trådløs
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ørepluggen
Volumkontroll På ørepluggen
Signalfrekvens (Hz) 20-20000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Innfrir overhodet ikke forventningene

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!