Kort sagt:

+ Bra lyd når du sitter stille


- Sklir for lett ut av ørene

- Gir gjenlyd fra skritt

- Vonde å ha i ørene

Vi har hørt at Jaybird er hipt og etterpsurt. Dessverre opplevde vi først og fremst frustrasjon med disse kostbare Bluetooth-produktene.

Les hele saken

Lydkvalitet: 4

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Kraftig, men litt flat og mellomtonepreget lyd, de korte periodene pluggene satt fast i ørene.

Lydisolasjon: 3

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Når proppene sitter godt inne i øret, isolerer de i beste laget, ikke bare lyd av vind og regn, men også av biltrafikk. Men egne skritt høres som kraftige dunk opp i hodet.

Design og komfort: 2

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Ingen ledning å holde styr på. Proppene og "vingene" som skal sørge for at de sitter godt, kommer i tre størrelser. Ingen av dem kjentes behagelige for testpersonene. Vi ble fort "slitne" i hodet, som etter en lang mobilsamtale. Etter hvert dunket det i skallen for hvert løpesteg. De enten skled eller var ubehagelige når de satt fast.

Spesifikasjoner

Produsent Jaybird
Pris 1 295,00
Type og tilkobling I øre, trådløs
Mikrofon På ledning
Fjernkontroll På ledning
Volumkontroll På ledning
Signalfrekvens (Hz) 20-20000
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Middels lyd og elendig komfort.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!