Kort sagt:

+ Optimal lyd til formatet

+ Fantastisk god komfort

+ Lettfattelig og god fjernkontroll


- Ingen spesielle

Bose Sie2 Sport er blant de beste ørepluggene. Fantastisk komfort og svært god lyd som kunne matchet enn høyere pris. Dette er nemlig et nivå over nest best i denne kategorien. En av to som får terningkast 6.

Merk at denne finnes i to modeller, med samme pris. Fjernkontrollen fås bare til den Apple-tilpassede modellen - flere burde få glede av den!

Les hele saken

Lydkvalitet: 6

Hvor god er lyden på ulike typer musikk? God, distinkt og dynamisk gjengivelse av bass, diskant, mellomtoner trekker opp, tynn og flat lyd trekker ned.

Svært god lyd, med kontant og klar bass og diskant. Blant de aller beste i testen.

Lydisolasjon: 5

Gode treningshodetelefoner skal isolere mot lyd utenfra, men uten å stenge trafikk helt ute - kommer det en trikk eller bil, skal det høres. Vind og dunking fra støt mot bakken, for eksempel,skal du helst slippe å høre.

Funker fint mot trafikk. Kan ta inn noe vindsus.

Design og komfort: 6

Passform - om proppene/hodetelefonene sitter godt uten å være ubehagelige. Tilgjengelighet, om ting holder seg på plass - jo mindre styr med utstyret under trening, desto bedre.

Proppene er svært komfortable i øret, du merker nesten ikke at du har dem på og slipper å presse dem hardt inn. Ledningen kan forlenges om du vil. Men med bare den korte ledningen slipper du unødig lang ledning til et armbånd.

Spesifikasjoner

Produsent Bose
Pris 999,00
Type og tilkobling I øre, kablet
Mikrofon På ledning/ikke
Fjernkontroll Inkludert i Apple-versjonen
Volumkontroll På ledning/ikke
Signalfrekvens (Hz)
Se alle spesifikasjoner

Konklusjon

Du merker knapt at du har dem på

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!