Kort sagt:

+ Meget behagelig i bruk

+ Passer til mange ulike aktiviteter

+ Pen design

+ Meget god passform

+ Resirkulert materialer


- Deler av undertøyet holder på en del fukt

- Vask på kun 40 grader

Houdini Alpha

Kruse Topptur, tlf. 32 06 19 66, www.topptur.com, www.houdinisportswear.com

Pris topp/underdel: 749.-/699.-

Material: Resirkulert polyester

Vaskeanvisning: 40 grader

Egen dame-/herremodell: Ja

Annet: Boxer 399.-, hel dress 1599.-, ¾ lang underdel 649.-, langermet m/ rund hals 699.-, jakke m/ hette 999.-

Kommentar

Stilig, forseggjort og godt undertøy som sitter meget godt på kroppen. Deler av materialet oppleves nesten som bomull - meget behagelig.

Materialet har litt tykkelse slik at det passer godt til aktiviteter der en varierer aktivitetsnivået - f.eks om en stopper opp for pauser osv og ønsker et undertøy som også isolerer noe i tillegg til fukttransport. Vi har testet både topp med rund hals, høy hals m/glidelås, lang underdel og underdel med ¾ benlengde. Verd å merke seg at det er brukt kun resirkulert polyester i disse plaggene - meget bra. Det er brukt "Polygiene" teknologi for redusert svettelukt - fungerer etter det vi har erfart bra.

Undertøyet har ikke vist unormal slitasje i testperioden. Deler av undertøyet holder på en del fukt og skårer under middels med tank på tørketid på våre tekniske tester. Disse delene sitter imidlertid på steder en normalt ikke svetter mest. Områder som på rygg og under armene er av materiale som har god fukttransport og plaggene oppleves og fungerer derfor som meget gode i praktisk bruk.

Longsen har noe ekstra isolasjon på knærne - behagelig i kjølig vær. Design som gjør at toppen godt kan brukes som ytterste plagg. Tykkelse gjør at det passer godt til ulike aktiviteter gjennom hele året, men kanskje litt varmt som undertøy på de fineste sommerdagene. Noe høy pris, men et pent og godt allrounderundertøy.

Trykk her og følg Klikk Helse på Facebook

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost

LES OGSÅ:

Disse fleecejakkene holder deg varm

Stor test av årets ullundertøy

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Houdini
Pris 1448

Konklusjon

Meget behagelig undertøy.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!