Kort sagt:

+ God passform

+ Oppleves solid

+ Mykt behagelig stoff

+ Meget behagelig i bruk


- Ikke den som pakker og veier minst

- Ingen stramming nederst på jakken

Marmot DriClime Windshirt

Snowbiz - Peter Holm Agt. AS, tlf. 67 16 20 40, www.snowbic.no

Pris: 899,-

Vekt: 260g

Vask: 30 grader

Material: DriClime (Polyester)

Annet: Kommer som både dame og herreutgave og flere ulike farger.

Enkel, men meget behagelig jakke. Ikke av de letteste jakkene i denne testen, men 260g gjør den heller ikke til en tungvekter. Innvendig fór (DriClime) som raskt trekker svette bort fra huden. Foret oppleves meget behagelig inn mot huden og gir jakken noe isolasjon. Middels kroppsnært godt snitt - gir plass til noe klær under om ønskelig.

Tynt og mykt materiale, men har vist seg å ha god slitestyrke. Har et noe forlenget ryggstykke, men er generelt litt kort i livet. Ermer med god lengde og elastikk rundt håndledd. Jakken har ikke stramming eller elastiske bånd nederst. En liten utvendig brystlomme vindbeskyttet glidelås. Oppleves i praksis som vindtett og den puster godt. Takler noe regn før det slår gjennom.

Krage som tetter godt og mesh (netting) i armhulene til lufting - fungerer bra. Veier og pakker litt mer enn de letteste i denne testen, men meget behagelig i bruk og et godt valg både til hverdag og ulike typer friluftsaktiviteter. Får ikke toppkarakter fra oss, men denne vil vi likevel anbefale som en enkel, men god og funksjonell allrounder.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Marmot
Pris 899

Konklusjon

Enkel jakke, men meget behagelig i bruk. Mye for pengene.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!