Kort sagt:

+ Meget god på vindtetthet

+ Lav egenvekt og lite pakkevolum

+ Ok lengde i livet

+ Oppleves solid


- Vindklaff over brystlomme som ikke fungerer optimalt

- Kort/ikke optimal passform på ermene

Outdoor Research Vigor Jacket

Vertikal AS, tel. 32 05 52 50, www.vertikal.no

Pris: 799,-

Vekt: 130g

Vask: 30 grader

Material: Pertex Microlight (Nylon)

Annet: Dame og herremodeller, flere ulike farger

Lett jakke med et middels kroppsnært godt snitt - gir plass til noe klær under. Tynt materiale, men har vist seg å ha god slitestyrke sett opp mot vekt på materialet. Stoffet oppleves mykt og behagelig i bruk, samtidig litt glatt. Ok lengde i livet og et forlenget ryggstykke. Litt kort i ermene. Elastikk rundt håndleddene - fungerer bra. Justerbart elastisk bånd helt nederst på jakken.

En utvendig brystlomme med vindklaff. Vi hadde litt problem med vindklaffen i sterk motvind og regn - klaffen samlet en del vann og vi fikk gjennomslag. Brystlommen kan brukes til lufting. Refleks både fram og bak - bra. Oppleves veldig god med tanke på vindtetthet og puster godt. Takler noe regn før det slår gjennom. Krage som tetter godt. Lav egenvekt, lite pakkevolum og god lengde sammen med en fin pris gjør dette til et produkt hvor du får mye for pengene.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent OR
Pris 799

Konklusjon

Mye for pengene.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!