Slik leser du karakterene

Passform, komfort og snøring: Generelt opplevd passform og komfort. Fungerer snøringen godt, er støvlene utstyrt med funksjonelle ringer og hemper? Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 35 %.

Såle og støtte: Gir skoene tilstrekkelig støtte til variert bruk? Rulle- og vridningsstabilitet, friksjon og gripeevne mot underlaget og demping er vurdert. Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 35 %.

Slitasje: Viser støvlene unormale tegn på slitasje? Sømmer, overgang mellom såle og overdel og slitasjetegn på sålene er vurdert. Sammenlignet innbyrdes i testen. Vektlagt med 15 %.

Vekt: Vekt sammenlignet med de andre skoene som er med i testen. Vektlagt med 15 %.

Totalt: Samlet resultat uten at pris er tatt med i vurderingen.

Crispi Skogshorn Pluss

Wenaas Sport & Fritid AS, tlf. 22 57 50 50, www.crispi.no

Pris: kr 2499,-

Materialer: Lær, tekstil, syntetisk tåkappe/kalosjering, Gore-Tex

Vekt pr. par: ca. 1,36 kg

Skafthøyde: 20 cm

Lest: Normal

Størrelser: 36-48

Damemodell: Skogshorn Lady

Tøff design. Materialer og utforming gjør dette til en solid og behagelig sko som sitter godt på foten. Gode innleggsåler. Krever minimalt med inngåing. Meget godt snøresystem. Tåkappe og kalosjering. God såle med bra friksjon og stivhet, passer til turer med lett til middels tung oppakning. Solid og stabil hælkappe og god støtte i ankel. En testens tyngste. God skafthøyde, god støtte trekker opp.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Crispi
Pris 2499

Konklusjon

- Meget god allrounder!
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!