SLIK LESER DU TABELLEN

Isolasjonsevne: Varme, lengde, tykkelse, vindtetthet, utforming av hetta og praktiske erfaringer er vurdert. Vektlagt med 30 %.

Soliditet: Generell slitestyrke samt dunlekkasje er vurdert. Vektlagt med 15 %.

Praktiske/tekniske løsninger: De ulike løsningene på jakka i praksis. Her har vi også vurdert bruksområder. Lommer, glidelås, ulike stramminger osv er sjekket og prøvd å betjene med f.eks. tykke votter. Hette, vindklaffer, konstruksjon, ekstra beskyttelse mot fukt/slitasje osv er vurdert. Vektlagt med 20 %.

Dunkvalitet: Vektlagt med 15 %.

Egenvekt og pakkevolum: Vektlagt med 20 %.

Totalt: Summen av resultatene, uavhengig av pris.

Helsport Kvitfjell

Helsport AS, tlf. 72 87 83 00, www.helsport.no

Pris: kr 1999,-

Totalvekt i str L: ca 870 g

Dun: 80 % gås

Fyllvekt: ca 360 g

Dunspenst: 500+ cuin

Vask: 30 grader, maskin

Annet: Egen damemodell

Pen og solid jakke, midt på treet vedr. egenvekt/pakkevolum. Litt kort i front, men forlenget ryggstykke og god lengde på ermene. Ytterstoffet tåler relativt bra med fukt. Normalt snitt, kan trekkes utenpå skalljakke.

God, fast hette med gode justeringer, plass til hjelm. God, fleecefôret krage. Vindbeskyttet glidelås i front med isolert vindklaff på innsiden. To lave, isolerte frontlommer med fleecefôr. En innvendig nettinglomme med glidelås glidelås og en mindre stikklomme.

Elastikk og borrelås rundt håndledd. Slipper noe dun i sømmene. Ikke beste dunkvalitet, men blåser seg godt opp,få områder hvor den blir tynn.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Helsport
Pris 1999

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!