Kort sagt:

+ Generelt gode løsninger

+ God passform

+ Solid og god kvalitet

+ God isolasjonsevne

+ God lengde i livet

+ Avtakbart snøskjørt

+ Lufteskår under armene


- Vask på kun 30 grader

- Litt trang hette til hjelm og den dekker litt lite på sidene

- Litt høy egenvekt

Mountain Hardwear Krakadon

Portland Norge AS, tlf. 21 93 90 30, www.portland.no

Pris: 4999,-

Vekt: ca 1200 gram (str L)

Material: tolags GoreTex Performance Shell og Primaloft Eco (resirkulert materiale) isolasjon

Vask: 30 grader

Egen damemodell: Dauphine Jacket

Solid og varm jakke med god passform. Avtakbar hette som sitter godt, men dekker litt dårlig på sidene. Hetta gir plass til hjelm, men det blir litt trangt. Separat, god krage med fleecefôr hele veien rundt - behagelig.

Noe formsydde ermer, lufteskår under armene, borrelåsstramming rundt håndledd og elastiske mansjetter som dekker godt. Liten lomme på venstre underarm. To utvendige brystlommer - den ene med innvendig åpning for kabel. To lave frontlommer med fleecefôr - godt for kalde hender.

To innvendige lommer - en med glidelåslukking og en i netting og toppåpning - begge litt små. Alle utvendige glidelås uten klaff er av YKK vannbeskyttet type.

Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og vindklaff på innsiden. Jakken har god lengde i livet, et noe forlenget ryggstykke, elastisk stramming helt nederst og avtakbart snøskjørt. Flere festepunkt til skipass/heiskort.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 4999

Konklusjon

Sold og varm jakke med generelt gode løsninger og god kvalitet. Noe høy egenvekt og hetta kunne vært bedre, men likevel et meget godt valg til for eksempel alpinbakken på kalde dager.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!