Kort sagt:

+ Generelt meget gode løsninger

+ God passform og ren design

+ Meget god kvalitet

+ God isolasjonsevne

+ God lengde i livet

+ Lange lufteskår under armene


- Fast snøskjørt – litt smak og behag

- Litt trang hette til hjelm

Hagløfs Pirtuk Jacket

Hagløfs AS Norge, tlf. 67 53 35 08, www.haglofs.se

Pris: 4499,-

Vekt: 1070 gram(str L)

Material: 2 lags Gore-Tex Performance Shell og Primaloft One isolasjon

Vask: 40 grader

Egen damemodell: Pirtuk Q Jacket

Meget god, anvendelig og solid jakke med god passform. Fast hette med gode justeringer som dekker godt. Hetta gir plass til hjelm, men det blir litt trangt. Separat, god krage med fleece hele veien rundt - behagelig. Noe formsydde ermer med god lengde, lufteskår under armene og borrelåsstramming rundt håndledd.

Liten lomme på venstre overarm - godt egnet til for eksempel heiskort/mobil/GPS. To utvendige lommer med god størrelse - middels høyt plassert. To innerlommer - den ene i elastisk netting (stikklomme), den andre glidelåslomme - begge av en slik størrelse at de rommer for eksempel alpinbriller.

Alle utvendige glidelås uten klaff er av YKK vannbeskyttet type. Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og god vindklaff på innsiden. Jakken har god lengde i livet, et noe forlenget ryggstykke, elastisk stramming helt nederst og fast snøskjørt.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 4499

Konklusjon

Stilig og god jakke med generelt gode løsninger og meget god kvalitet. God isolasjonsevne og god passform gjør dette til en meget godt valg for aktive brukere til ulike typer aktiviteter i vinterhalvåret. Meget god til aktiv bruk. Anbefales.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!