Kort sagt:

+ Generelt enkle gode løsninger

+ God passform og ren design

+ Meget god kvalitet

+ Passende tykkelse til allsidig bruk

+ God lengde i livet

+ Lav egenvekt


- Mangler noen detaljer/løsninger rettet mot aktiv bruk

- Litt trang hette til hjelm

Hagløfs Nevluk Jacket

Hagløfs AS Norge, tlf. 67 53 35 08, www.haglofs.se

Pris: 3999,-

Vekt: 835gram (str L)

Material: tolags Gore-Tex Performance Shell og Primaloft One isolasjon

Vask: 40 grader

Egen damemodell: Nevluk Q Jacket

Solid og god jakke med et rent design og generelt meget gode kvaliteter. Enkelt design og ikke den jakken med flest tekniske og praktiske løsninger, men meget god passform og enkle, gode løsninger. Fast hette med gode justeringer som dekker godt - en av testens beste hetter om en ikke bruker hjelm Hetta gir plass til hjelm, men det blir litt trangt.

Separat, god krage med fleece hele veien rundt - behagelig. Noe formsydde ermer med god lengde og borrelåsstramming rundt håndledd. To lave frontlommer med god størrelse. En noe mindre brystlomme med toppåpning - gir plass til for eksempel alpinbriller. Alle utvendige glidelås er av YKK vannbeskyttet type. Innvendig brystlomme med glidelås - Ok størrelse.

Glidelås i front med beskyttelse opp mot hals/hake og god vindklaff på innsiden. Jakken har god lengde i livet, et noe forlenget ryggstykke og elastisk stramming helt nederst.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 3999

Konklusjon

Ren og pen design, generelt enkle og solide løsninger. Mangler enkelte detaljer som for eksempel opplegg til høretelefoner, egen lomme til skipass og snøskjørt, men dette blir litt smak og behag hva en ønsker. Passende tykkelse, meget god passform og generelt meget gode kvaliteter gjør dette til en god allrounder til ulike typer aktiviteter i vinterhalvåret. En av våre favoritter til daglig bruk/vår favoritt? Anbefales.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!