Kort sagt:

+ Solide løsninger

+ Ren og pen design

+ God hette

+ Avtakbart snøskjørt

+ God passform


- Litt korte ermer – bør prøves før kjøp

- Mangler enkelte detaljer rettet mot aktiv bruk sammenlignet med flere av de andre i testen

Marmot Fulcrum Jacket

Peter Holm AS, tel. 67 16 20 40, www.peterholm.no

Pris: 3999,-

Vekt: ca 920 gram(str L)

Material: 2 lags Gore-Tex Performance Shell og Thermal R ECO (100 % resirkulert) isolasjon

Vask: 40 grader

Egen damemodell: Wm´s Fulcrum Jacket

Solid og god jakke med et rent design og generelt gode kvaliteter. God passform og praktiske og gode tekniske løsninger. Fast hette med gode justeringer som dekker godt samtidig som den gir plass til hjelm. Noe formsydde ermer, lufteskår under armene, borrelåsstramming rundt håndledd - ermene var litt kort hos enkelte av testerne.

To utvendige lommer med god størrelse - middels høyt plassert. To innerlommer - den ene i elastisk netting (stikklomme) med god størrelse, den andre noe mindre glidelåslomme. Alle utvendige glidelås uten klaff er av YKK vannbeskyttet type. Glidelås i front med og god vindklaff på innsiden. Ingen "garasje" for glidelåsen som beskytter hake/hals helt på toppen av glidelåsen, men børstet microfiber inn mot hals/hake.

Jakken har et noe forlenget ryggstykke, elastisk stramming helt nederst og avtakbart snøskjørt.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 3999

Konklusjon

Ren og pen design, generelt gode og solide løsninger. Mangler enkelte detaljer som for eksempel opplegg til høretelefoner, egen lomme til skipass og festemulighet mellom snøskjørt og bukse, men dette blir litt smak og behag hva en ønsker. Passende tykkelse og god passform gjør dette til en god allrounder til ulike typer aktiviteter i vinterhalvåret. En av våre favoritter til daglig bruk. Anbefales.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!