Slik leser du tabellen

Volum og vekt: Pakkevolum og vekt (inkl. batterier) er sammenlignet innbyrdes. Vektlagt med 20 %.

Lysstyrke: Lysstyrke, spredning, rekkevidde og generell utforming av lyskjeglen er vurdert og sammenlignet innbyrdes. Vektlagt med 30 %.

Batterilevetid: Maksimal batterilevetid under optimale forhold er lagt til grunn. Sammenlignet innbyrdes. Vektlagt med 20 %.

Praktisk bruk: Hvordan oppleves hodelykten under praktisk bruk? Sitter den godt på hodet? Hvordan fungerer bryterne? Hvordan fungerer de ulike lysmodusene under variert bruk? Vi har også tatt med soliditet under dette punktet. Vektlagt med 30 %.

Totalt: Vurdering uavhengig av pris.

Silva Otus

Silva Norge AS, tlf. 69 97 25 00, www.silvanorge.no

Pris: kr 399,-

LED type/lysmodi: 4 x hvit /4 modi

Maksimal rekkevidde: 25 m

Oppgitt lysstyrke: 30 lumens

Batteri: 3 x AAA

Batterilevetid: Inntil 120 timer

Vekt: 80 g inkl. batterier

Fuktbestandig: Ja, IPX 7

Hendig, vanntett lykt. tar liten plass. God/enkel justering av vinkling i forhold til hodet. God strikk, gummiert på innsiden. Veldig enkel i bruk. Godt arbeidslys. Bryteren er lett å finne og enkel å betjene. En ekspanderende nettingpose (Silva Cocoon) er integrert i strikken og fungerer som pakkposet.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Silva
Pris 399

Konklusjon

Godt valg som tur-, reise- og teltlykt hvor man ikke trenger sterkere lyskilde.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!