Kort sagt:

+ Solid

+ Sitter godt på ryggen

+ Godt med lommer – sidelommer tilgjengelige mens sekken er på ryggen

+ Flere gode løsninger


- Ikke optimal med tanke på luftmotstand

- Savner mer egnet lommer til f.eks energibarer

Animas 12

Outdoor AS, tel. 66 90 76 80, www.outdoor.no

Pris: 1299,-

Volum: 12 liter

Vekt: ca 660g (uten drikkeblære)

Drikkesystem: Source Widepack 3 liter m/ låsbar biteventil og magnetfeste til brystreim.

Feste for lys: Ja

Refleks: Ja, refleksdetaljer bak på sekk

Feste for hjelm: nei

Annet: Fløyte på brystreim, feste for vandrestaver

God, tøff og innholdsrik allrounder som oppleves solid og sitter godt på ryggen. Godt opplegg for drikkesystem med isolert rom for drikkeblæren (med dreneringshull) - bra både med tanke på varmt og kaldt vær.

Godt feste for drikkeslangen til brystreim. Biteventilen låses/stenges ved at den skrus 180 grader - stenger godt, men litt dumt at en må ta direkte på ventilen som skal i munnen - ikke optimalt om en har en del møkk på hendene fra gjørmete stier.

Avtakbart, enkelt hoftebelte og gode skulderreimer - hoftebeltet kan justeres med ca 10cm i høyden for å tilpasses bruk og bruker. Hovedrom med innvendig nettinglomme og nøkkelfeste. Utvendig lomme med plass til verktøy, CO2-patroner osv. To frontlommer - en liten (nøkkel/penger) og en noe større - begge med glidelås.

To stikk, sidelommer - godt egnet til drikkeflasker. Bæresystemet gir stor kontaktflate inn mot ryggen, men gir relativt bra lufting og hurtigtørkende materialer er brukt. Savner mer egnet lommer for f.eks energibarer, men flaskelommene på siden kan brukes.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent The North Face
Pris 1299

Konklusjon

Solid og god allrounder.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!