Kort sagt:

+ Meget god lufting inn mot ryggen

+ Gode tilpasningsmuligheter

+ Generelt flere gode løsninger

+ Lite "dill dall" – samtidig nok lommer

+ Både hjelmnett og regntrekk er avtakbart


- Litt enkelt opplegg for drikkesystemet, ellers lite negativt å finne på dette produktet

Cluster Air 10+3

Sportpartner AS, tlf 55 70 70 80, www.bikepartner.no

Pris: 659,-

Volum: 13 liter

Vekt: ca 700g

Drikkesystem: Drikkeblære følger ikke med

Feste for lys: Ja

Refleks: Ja

Feste for hjelm: Ja

Annet: Regntrekk og hjelmnett følger med, bæreselene kan tilpasses etter lengde på brukeren

Meget god og stilig sekk. Bæreselene kan enkelt tilpasses i lengden - gir god passform. Ikke av de absolutt letteste, men kan strippes ned til ca 650g om regntrekk og hjelmnett legges igjen hjemme.

Bærekomfort og de ulike løsningene veier opp for de ekstra grammene. Sitter godt på ryggen og har et bæresystem som gir meget god lufting inn mot ryggen - utstrakt bruk av hurtigtørkende materialer.

Enkelt hoftebelte med polstring kun bak på ryggen - hindrer ikke tilgang til lommer bak på ryggen (sykkeljakker/topper). En liten lomme på den ene siden av hoftebeltet - passer til liten mobil/nøkler/penger. Gode skulderreimer. Hovedrom med enkel lomme til drikkeblære - enkelt, men greit opplegg for drikkesystem.

Avtakbar liten pengelomme som kan festes inne i hovedrommet - festet brukes også til oppheng for drikkeblæren og kan brukes som nøkkelfeste. Frontlomme med plass til verktøy, CO2-patroner osv. Ekspanderende sidelommer - godt egnet til flasker eller mat/energibarer - er tilgjengelige mens en er på farten.

Har ikke komprimeringsreimer, men en kan endre volumet fra 10 - 13 liter ved hjelp av en glidelås. Sekken har god utforming med tanke på luftmotstand - også når ekspansjonsglidelåsen er åpnet.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Vaude
Pris 659

Konklusjon

Først og fremst en meget god sykkelsekk, men vil også fungere som en god allrounder.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!