Hagløfs Goga

2S/183 cm

Pris: kr 3299,-

Totalvekt: Ca. 890 g

Dun: 90%

Fyllvekt: Ca. 500 g

Dunspenst: 750+ cuin

Komforttemperatur: 2/-4

Glidelås: ¾ lengde

Annet: Kommer også i 200 og 183 cm med venstre/ høyre glidelås som kan kobles.

God dunkvalitet, ca. 56 % av totalvekt er dun, toveis glidelås som glir lett. Dunfylt, innvendig klaff på begge sider av glidelåsen. Ekstra isolering i fotenden. God hette og separat bryst-/varmekrage, begge med enkle/ gode justeringer. Ytterstoffet i hode- og fotseksjonen har materiale som tåler godt med fukt.

Vask på 30 grader.

Solid, men slipper noe dun, både i sømmer og gjennom stoffet. Liten innerlomme med klaff. God allroundsovepose med tanke på vår, sommer og tidlig høst. Lav egenvekt, komprimeres godt.Hagløfs Goga 2S/183 cm Pris: kr 3299,- Totalvekt: Ca. 890 g Dun: 90% Fyllvekt: Ca. 500 g

Dunspenst: 750+ cuin Komforttemperatur: 2/-4 Glidelås: ¾ lengde Annet: Kommer også i 200 og 183 cm med venstre/ høyre glidelås som kan kobles. God dunkvalitet, ca. 56 % av totalvekt er dun, toveis glidelås som glir lett. Dunfylt, innvendig klaff på begge sider av glidelåsen. Ekstra isolering i fotenden.

God hette og separat bryst-/varmekrage, begge med enkle/ gode justeringer. Ytterstoffet i hode- og fotseksjonen har materiale som tåler godt med fukt. Vask på 30 grader. Solid, men slipper noe dun, både i sømmer og gjennom stoffet. Liten innerlomme med klaff.

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Hagløfs
Pris 3299

Konklusjon

God allroundsovepose med tanke på vår, sommer og tidlig høst. Lav egenvekt, komprimeres godt.
Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!