På Stryn finnes en terrengpark som tiltrekker seg snowboardentusiaster, jibbere og twin-tip-kjørere fra hele verden. Det er også gode muligheter for brevandring i området.

Transport

Nordfjord ligg lengst nord i Sogn og Fjordane fylke. Hit kan du komme med buss, bil, fly og båt. Det er daglige avganger med ekspressbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim, samt frå Ålesund og Sogn. Midt i Nordfjord ligger Sandane Lufthavn Anda. Her lander fly fra Bergen og Oslo daglig.

Turarrangører

Det er flere turarrangører i Nordfjord som kan arrangere turer for grupper eller den enkelte. Nordfjord.no har oversikt over alt du kan gjøre og steder du kan bo.

Reisemål Stryn & Nordfjord

Tinggata 3, 6783 Stryn

Internett: www.nordfjord.no

e-post: [email protected]

Tel. +47 57 87 40 40

Faks +47 57 87 40 41

Reisemål Stryn & Nordfjord har gode forslag til aktiviteter, og tilbyr billetter til blant annet brevandring, og hjelper til med bestilling av ulike aktiviteter og overnattinger.

Priser

Reisemål Stryn & Nordfjord har en rekke turer og aktiviteter. Priser varierer avhengig av tidspunkt, aktivitet og gruppestørrelse.

Her er noen eksempler:

Foto: Marte Kopperud/Innovasjon Norge

GUIDET: Bli med på guidet brevandring i Nordfjord. © Foto: Marte Kopperud/Innovasjon Norge

Foto: Jens Henrik Nybo/Innovasjon Norge

ISHULE: Bre-isen er både vakker og spennende. © Foto: Jens Henrik Nybo/Innovasjon Norge

Brevandring

Jostedalsbreen er den største isbreen på det Europeiske fastlandet. Bli med på brevandring på Bødalsbreen, der du på nært hold kan oppleve intense blåfarger og formasjoner i breen.

Pris: kr. 600,-

Varighet: 5 - 6 timer

Avganger: Daglig 01.06.2010 - 01.10.2010

Antall: En eller flere

Buldring i Oldedalen

Buldring eller friklatring finner man ved Melkevoll Bretun. I dag er det rundt 100 buldrelyper på bretunet som alle er merket med nummer og gradert etter vanskelighetsgrad.

Pris: 250,- (for overnatting som inkluderer buldring)

Foto: C.H./Innovasjon Norge

AVKJØLENDE: Stryn tiltrekker seg snowboardentusiaster året rundt. © Foto: C.H./Innovasjon Norge

Sommerski på Stryn

Stå på ski i kortbukser og t-skjorte. Husk solkrem!

Pris: Kr 320,-

Varighet: Dagskort

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!