=

Kort sagt:

+ Generelt meget god kvalitet

+ Slipper minimalt med dun

+ Den beste hetta i testen

+ Ikke helt strippet for praktiske løsninger

+ Meget god dunkvalitet

+ Fin pris


- Lite å utsette på dette produktet

Stilig og lett jakke med meget god passform og meget god hette.

Passformen gjør at den passer godt under annen skalljakke. Hetta dekker relativt god på sidene, har en god skjerm (med metallbøyle), følger hodets bevegelser godt og har helt greie justeringsmuligheter.

Jakken har grei lengde i livet og har et noe forlenget ryggstykke. Smal, isolert vindklaff på innsiden av glidelås i front. En brystlomme med god størrelse som også fungerer som pakkpose - to lave stikklommer. Pertex Microlight yttermateriale.

Jakken har vist lite tegn til slitasje, slipper så godt som ikke dun og alle de smale dunkanalene gjør at duna holder seg på plass der den skal være.

Sammen med jakken fra Mountain Hardwear en av de jakkene som var absolutt best likt av testerne. Finnes med og uten hette til dame og herre og som vest for dame og herre.

Fakta

Kruse Topptur, tlf. 32 06 19 66, www.topptur.com

Pris: 2199.-

Totalvekt i str L: ca 350g

Dun: 90%

Fyllvekt: 140g

Dunspenst: 850 US
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Kruse Topptur
Pris 2199

Konklusjon

Dette er en skikkelig lettvekter som samtidig har greit med lommer, god hette, meget god passform og grei lengde. Anbefales.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!