Kort sagt:

+ God bærekomfort

+ Generelt enkle og solide gode løsninger.

+ Solid


- Ryggplaten blir liggende tett mot ryggen – ellers lite å utsette på dette produktet.

Norrøna Sport AS, tlf. 66 77 24 00, www.norrona.com

Volum: 55 liter

Vekt: 2 kg

Detaljer på Falketind 55

Tøff og praktisk sekk med meget god bærekomfort, men 15 kg er i øvre sjiktet med tanke på vekttoleranse.

Godt med festepunkter - ingen problemer med å finne festepunkt til for eksempel spade, staver, ski, øks, liggeunderlag eller annet en måtte ha behov for, i tillegg til Norrønas eget systemtil med to langsgående skinner i front til å feste ulike typer ekstralommer.

To utstyrslooper (til f.eks isøkser/spade) som er av vire kan skyves eller gjemmes bort i egne kanaler/lommer når de ikke er i bruk. Det gir en renere sekk uten unødige reimer og klips, noe vi synes er bra.

Flytende, avtakbart topplokk med utvendig og en innvendig lomme gir sekken rundt 10 liter ekstra pakkevolum når lokket er hevet maksimalt.

Rulleåpning som gir stor toppåpning gjør det lett å pakke opp og ned. Solide klips og løsninger som håndteres greit med hansker eller votter. Liten innvendig lomme i sekkerommet til f.eks lommebok, nøkler osv. Sekken har mørkt stoff på innsiden.

Lang, solid glidelås i front gir ekstra god tilgang til innholdet i sekken. Opplegg for drikkesystem.

Sekken komprimeres godt. Hurtigtørkende materialer i skulderreimer, hoftebelte og ryggpanel. Godt utformede skulderreimer som oppleves meget behagelige i bruk.

Ytterstoffet har vært bra i forhold til vannavvisning.
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Norrøna
Pris 2499

Konklusjon

Meget god bærekomfort, grei egenvekt og generell solide og enkle løsninger gjør dette til et sikkert og godt valg for deg som ønsker en solid, praktisk og tøff sekk. Meget god allrounder. Anbefales.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!