Kort sagt:

+ God lengde

+ Solid

+ Pent design


- Litt tung i forhold til isolasjonsevne

- Hetta kunne vært bedre

Totalvekt i størrelse. L: Cirka 1000 gram.

Dun: 90 prosent kinesisk

Fyllvekt: Cirka 340 gram

Dunspenst: 650 EU

Annet: Bokskonstrukasjon.

Kjøpsinformasjon:Bergans Fritid AS , telefon 32 25 25 00.

Les hele saken


">

Spesifikasjoner

Produsent Bergans Fritid AS
Pris 2400

Konklusjon

God jakke med god lengde. Avtagbar hette som isolerer godt, men dekker for dårlig på sidene og kunne hatt noe bedre justering for å få den opp og bort fra øynene.

God krage med elastisk justering og fleece hele veien rundt som dekker godt. Solid glidelås i front med isolert vindklaff både på utsiden og på innsiden. En brystlomme med god størrelse og to lave frontlommer med OK størrelse.

De lave lommene er isolerte, men det isolerende laget kunne gjerne vært enda tykkere. En stikk- og en glidelås innerlomme. Den ene innerlommen kan brukes som pakkpose. Elastikk rundt håndledd og elastiske mansjetter. Oppleves solid.

Ikke av dem som gir mest isolasjon i forhold til vekt som er med i denne testen, men likevel et meget godt valg for deg som skal ha en varm jakke til daglig bruk, eller for eksempel i skibakken på kalde dager.Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!