GODT RÅD: Det anbefales ikke å feste den rett på huden, men utenpå det innerste kleslaget.

GODT RÅD: Det anbefales ikke å feste den rett på huden, men utenpå det innerste kleslaget. © Foto: Arne T. Hamarsland

Kort sagt:

+ Jevn og god varme i 8 timer

+ Selvfestende


- Bruk-og kast produkt

HeatPad selges av Clas Ohlson og prisen for en 4-pakning er 49 kroner.

Slik virker den

Varmebandasjen brukes hvis du fryser eller hvis du har ømme muskler eller annet som har godt av en varmebehandling. Den består av den samme kjemiske blandingen som de andre varmeposene og aktiveres på samme måte ved at den lufttette innpakningen brytes, posen ristes litt og så starter varmeproduksjonen.

Slik ble den testet

Ved testen ble posen plassert med to lag fleece over og under, utendørs i minus to grader. Det gikk noen minutter før varmen kom, men etter en halvtime var det 35 grader inni fleecen.

Dette steg jevnt og trutt ogetter tre timer var det 47 grader der. Denne temperaturen holdt seg nesten uforandret helt til det var slutt etter 8 timer. Posen er 10 x 13 centimter og cirka. 3 millimeter tykk. Vekta er på 49 gram.

Det anbefales ikke å feste den rett på huden, men utenpå det innerste kleslaget.

Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent HeatPad
Pris 49

Konklusjon

HeatPad er en selvfestende varmebandasje som gir jevn og god varme i åtte timer. Ifølge reklamen varer varmen i 10 timer. Et lite minus at det er et bruk- og kast produkt.

Vår karakter

90 / 100

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!