Kort sagt:

+ Gir god varme

+ Enkel i bruk

+ "Lades" enkelt etter bruk


- Kort virketid

Slik fungerer de: Putene, som er fylt med væske, aktiveres ved å brekke på en liten metallskive som ligger inni puten. Du legger raskt merke til om den virker - væsken inni puten skifter konsistens (krystalliserer seg), og begynner umiddelbart å avgi god varme.

Putene fås i tre ulike utforminger: én liten, firkantet (8 x 6 cm) som går lett ned i f.eks. votter, samt to noe større - én rund (diameter 10 cm) og én firkantet (10 x 6 cm), som går ned i de fleste lommer og votter med litt størrelse.

Produsenten anbefaler ikke å legge putene direkte på huden. Vi må innrømme at vi gjorde det likevel. Det gikk bra å varme hendene direkte på putene, men ha advarselen i bakholdet slik at du ikke får brannskader om du er skikkelig kald og nummen!

  • Leverandør: Strandco, tlf. 64955600
  • Pris rund (diameter 10 cm): 79 kroner per stk.
  • Pris firkantet (10 x 8 cm): 79 kroner per stk.
  • Pris firkantet (8 x 6 cm) kommer i par: 129 kroner per stk.
Les hele saken

Spesifikasjoner

Produsent Four Seasons
Pris 79

Konklusjon

Hadde det ikke vært for den begrensede virketiden - ca. 1 time - hadde dette vært et varp!

Putene kan riktignok "lades opp" etter bruk, men da må de kokes til krystallene forsvinner og væsken blir helt klar igjen, noe som tar ca. 10-15 minutter.

Vår karakter

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!