BEST I TEST: Norrøna Falketind pro shell.

BEST I TEST: Norrøna Falketind pro shell. © Foto: Produsenten

Kort sagt:

+ Generelt gode løsninger

+ Lav vekt

+ Meget god hette


- Lite å utsette på dette produktet.

Pris: 4999 kroner

Vekt: 460g (str L)

Stoff: GoreTex Pro Shell 3 lags

Egen damemodell: Ja

Kjøpsinformasjon: Norrøna Sport AS , tlf 66 77 24 00

Les hele saken">

Spesifikasjoner

Produsent Norrøna
Pris 4499

Konklusjon

Ikke den letteste jakken i denne testen og ikke den letteste fra Norrøna, men med en egenvekt godt under halvkiloen på en jakke i herre størrelse stor (large) mener vi også denne kan regnes som en lettvekter.

Hette med gode justeringsmuligheter som gjør det enkelt å juster volum og å få den til å sitte godt. Den følger hodets bevegelser meget bra og dekker godt på sidene, men gir likevel plass til alpinbriller om det skulle være nødvendig.

To høye frontlommer god størrelse. Solide borrelås rundt håndledd og elastisk stramming helt nederst på jakken.

Jakken har god lengde i livet. Armene tåler store utslag uten at de kryper opp over underarmen, det er bra. Godt snitt som også gir plass til et isolerende lag under. Lange lufteskår under armene. Har holdt vann ute og "puster" meget godt.

Et meget bra valg for deg som verdsetter lav vekt og meget gode pusteegenskaper og samtidig ønsker en fullverdi skalljakke som gir meget bra beskyttelse fra vær og vind. Anbefales.

Se hvilke nettbutikker som selger Norrøna Falketind Pro Shell billigst:
Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!