Les hele stortesten av 25 liggeunderlag her.

Her er det med både nyheter og en del som kan regnes som klassikere. Dette har ført til noe ulik testperiode på underlagene.

Alle underlagene har over 10 bruksdøgn - noe som er litt for lite til å si noe bastant om slitestyrke, men de fleste underlagene er brukt mer.

For å få maksimalt med bruksdøgn har vi også brukt andre aktive fjellfanter enn de som er med i det faste testteamet. Vi har ikke forsøkt å provosere fram f.eks punkteringer osv, men behandlet underlagene som om det var vårt eget - les: tatt godt/riktig vare på dem i forbindelse med praktisk bruk.

Vekt er målt av oss og kan nok variere noe i forhold til det produsent operere med. Pakkevolum som står i parentes er målt av oss med underlagene rullet sammen uten at de er brettet på langs. Om en er veldig nøye og ruller underlaget i flere omganger for å komprimere maksimalt kunne disse målene kanskje vært kuttet noe.

Les hele stortesten av 25 liggeunderlag her.

Les hele saken

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!

Stor test av løpesko 2017

Årets beste løpesko

Etter å ha løpt et par tusen kilometer har vi funnet skoene du vil ha.