Kort sagt:

+ Smart løsning med Flexi-Pad

+ God lengde

+ Meget gode ventiler

+ Meget lav egenvekt

+ Blåser seg godt opp på egenhånd


- Middels liggekomfort og noe lav isolasjonsevne

- Oversiden trekker litt fukt

Dimensjoner testmod: 185x51x2,5 cm (inkl. forlenger)

Pakket: d15x52 cm (inkl. forlenger)

Vekt testmod: 640g (inkl. forlenger)

Noe spesiell løsning med et todelt underlag - en nedre del av underlaget (fotenden) er festet med borrelås (Flexi-Pad) - gjør at en kan strippe ned underlaget med 135g/37cm på turer med fokus å lav vekt eventuelt bruke det som hodepute - smart og fungerer bra.

Underlaget smalner noe i bredden i fotenden, men fortsatt god bredde sammenlignet med de andre med samme fasong. Trenger 1-2 innblåsninger for å fylles opp - meget bra.

Meget gode ventiler sørger for enkel oppblåsning og gjør det lett å tømme. Ventilen er som sagt meget god - vri ca. en fjerdels omdreining og trekk ut for å åpne - motsatt for å låse - kjapt og enkelt.

Faste pakke/transportstropper - meget bra. Trekker litt fukt på oversiden (ikke mye), men så godt som ingen ting under. Kunne gjerne hatt noe bedre friksjon på oversiden.

Les hele saken


">

Spesifikasjoner

Produsent Helsport
Pris 899

Konklusjon

Oppleves solid og ser bra ut. Godt rep.set i egen lomme i pakkposen. Godt valg om en f. eks ønsker å kombinere med et standard liggeunderlag i tillegg.Vår karakter

Se alle produkter i testen

Produktene under kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no.

Trude Susegg, redaksjonssjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!